Sapphire AMD Radeon RX 550 PULSE – prima impresie

Jucător ocazional, am completat PC-ul (Intel I3-4150, 8 GB DDR3, 128 GB ssd) cu placa video Sapphire AMD Radeon RX 550, fără să știu la ce să mă aștept. Prețul de 313 lei și review-urile de pe net m-au convins.

După ce am deschis pachetul, placa video nu a impresionat prin aspect. Aș fi apreciat încă o ieșire HDMI pe lângă cele incluse HDMI, DVI, DP.

Surpiza plăcută a venit după instalare. Pe cele câteva jocuri instalate (CS GO, Assasin’s Creed Unity, Overwatch, Paladins, Sims 4 etc.) le-am putut juca cu detalii HIGH la rezoluție Full HD. Am putut juca CS GO, cu detaliile la maxim > 100 FPS, Overwatch > 40 FPS cu detaliile setate la ULTRA etc.

Diverse: ventilatorul la 2200 rpm este silențios (asta la turația obișnuită, când placa nu e în sarcină); temperatura maximă pe care am înregistrat-o a fost de 70°C (pentru cine e curios și vrea OC).

Concluzie: După o săptămână sunt impresionat de ce oferă această placă video. Consider că performanțele sunt suficiente pentru majoritatea jocurilor și pentru o perioadă nu voi renunța la vre-un titlu pe care mi-l doresc.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *